Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/macedon/public_html/setings.php on line 8
 Информации за Соработникот на Македонија Центар за Развој

Фондација Европа Центар за Развој

Седиште на Фондацијата Европа Центар за Развој

Седиште

Фондација Европа Центар за Развој
Трговски центар блок Б, втори кат
2300 Кочани
Република Македонија

Телефон:

+389 33 278 922

E-mail: info@macedonia.seСоработници на Фондацијата Европа Центар за Развој

Иванка Личкова

Иванка Личкова
Раководител на Заводот за вработување во Кочани
SANDA - Software and Network Development Agency

Webmaster

SANDA
Software and Network Development Agency

E-mail: contact@sanda.net.mk
Web страна: www.sanda.net.mk