Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/macedon/public_html/setings.php on line 8
 Проектот број 23 338 U реализиран 2005 година

Проектот број 23 338 U реализиран 2005 година е финансиски подржани од

Фондација The Olof Palme International Center
The Swedish Social Democratic Youth League
Шведска Социајал Демократска младинска лига
SIDA - Swedish Government Agency  For Bilateral International Development
Шведска владина организација за билатерален интернационален развој

Контактирајте со Македонија Центар за Развој

ssu@macedonia.se info@macedonia.se

Просториите за едукација на
Фондација Европа Центар за Развој - Кочани

Поглед од надвор на просториите за едукација на Фондација Европа Центар за Развој - Кочани

Поглед од надвор

Поглед од внатре на просториите за едукација на Фондација Европа Центар за Развој - Кочани

Поглед од внатре