Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/macedon/public_html/setings.php on line 8
 Информации за успешно завршените проекти


Информации за успешно завршените проектиФондација Европа центар за развој - Кочани во соработка со SSU - Социјалдемократска Маладина на Шведкса, има за цел да едуцира преку 1000 младиници за работа со копмјутери и интернет. Во календарската 2001 година успешно беа едуцирани 102 младиници, во календарската 2003 година беа едуцирани 333 младиници, во календарската 2004 година се едуцирани околу 300 младинци, во календарската 2005 година има едуцирано повеќе од 250 малдинци, исто така и во календарската 2006 има едуцирано повеќе од 300 младинци.

За подетални информации за некоја од календарските години ве молиме да изберете ја конкретната година од менито сместено на левата страна.

Ви благодариме.