Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/macedon/public_html/setings.php on line 8
 Проектот број 23 338 O реализиран 2009 година

Проектот број 23 338 O реализиран 2009 година е финансиски подржани од

Фондација The Olof Palme International Center
SIDA - Swedish Government Agency  For Bilateral International Development Шведска владина организација за билатерален интернационален развој

Контактирајте со Македонија Центар за Развој

info@macedonia.se

Просториите за едукација на
Фондација Европа Центар за Развој - Кочани

Поглед од надвор на просториите за едукација на Фондација Европа Центар за Развој - Кочани

Поглед од надвор

Поглед од внатре на просториите за едукација на Фондација Европа Центар за Развој - Кочани

Поглед од внатре