Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/macedon/public_html/setings.php on line 8
 Информации за проектот 2001 бр. 99 144 U


Проект 2001 бр. 99 144 UИнформациите за проектот од 2001 година бр. 99 144 U се наоѓаат надвор од домејнот на www.macedonia.se поточно се наоѓа на домејнот www.kocani.info па за подетални информации за горе споменатиот проект ве молиме да притиснете на линкот подолу, по што ќе биде отворен нов прозорец со информации за бараниот проект.

http://www.kocani.info

Ви благодариме.