Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/macedon/public_html/setings.php on line 8
 Слики од градот Кочани и неговата околина

Слики од градот Кочани и неговата околина

Притисни за зголеменa слика од Црквата Свети Ѓорги
Црквата Свети Ѓорги
Притисни за зголеменa слика од Центар на градот
Центар на градот
Притисни за зголеменa слика од Трговски центар
Трговски центар
Притисни за зголеменa слика од Трговски центар
Трговски центар
Притисни за зголеменa слика од Другарување во центарот
Другарување во центарот
Притисни за зголеменa слика од Прошетка во Трговскиот центар
Прошетка во Трговскиот центар
Притисни за зголеменa слика од Поглед на дел од градот
Поглед на дел од градот
Притисни за зголеменa слика од Зелено пазарче во „Стришани“
Зелено пазарче во „Стришани“
Притисни за зголеменa слика од Споменикот на Никола Карев
Споменикот на Никола Карев
Притисни за зголеменa слика од Поглед на градската река
Поглед на градската река
Притисни за зголеменa слика од Агрокомбинатот „Жито Ориз“
Агрокомбинатот „Жито Ориз“
Притисни за зголеменa слика од Влезот на фабриката „Руен“
Влезот на фабриката „Руен“
Притисни за зголеменa слика од Зградата на автопревозникот „Атом“
Зградата на автопревозникот „Атом“
Притисни за зголеменa слика од Влезот на автопревозникот „Атом“
Влезот на автопревозникот „Атом“
Притисни за зголеменa слика од Влезот на фабриката „Хартија“
Влезот на фабриката „Хартија“
Притисни за зголеменa слика од Зградата на фабриката „Хартија“
Зградата на фабриката „Хартија“
Притисни за зголеменa слика од Поглед на планината Плачковица
Поглед на планината Плачковица
Притисни за зголеменa слика од Поглед на село Бели
Поглед на село Бели
Притисни за зголеменa слика од Археолошки локалитет Баргала
Археолошки локалитет Баргала
Притисни за зголеменa слика од Археолошки локалитет Мородвис
Археолошки локалитет Мородвис
Притисни за зголеменa слика од Стари пријатели во кафеана
Стари пријатели во кафеана
Притисни за зголеменa слика од Македонци уживаат на село
Македонци уживаат на село
Притисни за зголеменa слика од Гавол - познат музичар во градот
Гавол - познат музичар во градот
Притисни за зголеменa слика од Канго - познат рокер во градот
Канго - познат рокер во градот